Intersnack Adria d.o.o. - Hercegovac

Intersnack, najveći regionalni proizvođač grickalica, otvorio je novo skladište u Moslavini.

Odjel skladišne opreme i sustava Primat Logistike, dovršio je projekt opremanja velikog skladišta tvrtke Intersnack Adria, tržišnog lidera u kategoriji slanih grickalica na hrvatskom tržištu.

Uz podršku domaćim proizvođačima krumpira, Intersnack Adria kontinuirano ulaže u modernizaciju proizvodnog pogona u Hercegovcu. Tako je nedavno završeno i skladište gotove robe, poštujući najnaprednije standarde čuvanja i daljnje distribucije proizvoda koje potrošači na policama prepoznaju pod brendovima Čipi Čips, Chio, Chio Kroki Kroket, Chio Tip Top, Pom Bär i Nutline.

Kako je pojasnio Josip Cvetko, direktor Intersnackovog pogona u Hercegovcu, polovica novca za ovu investiciju je došlo iz Europskih fondova, a novo skladište će omogućiti tvrtki dodatne kapacitete za jaču prisutnost na domaćem, a još više na regionalnom tržištu gdje trenutno ostvaruju oko 30 posto prihoda.

Intersnack Adria proizvodnja - Primat Logistika - referenca

Do sada je Intersnack u Hercegovcu, u pogon, skladište krumpira te novo skladište gotovih proizvoda, uložio više od 70 milijuna kuna, a najavljuju i daljnje investicije. Novo skladište ima prostora za odlaganje 5000 paleta, a što za sad zadovoljava potrebe kompanije. Tvrtka u Hrvatskoj zapošljava 120 djelatnika, a od 40-ak svojih kooperanata s ovog područja te Međimurja otkupi godišnje oko 16 tisuća tona krumpira.

Skladište je opremljeno standardnim paletnim regalima, posebnost regala je da su izvedeni u službenim bojama (vizualnom identitetu) investitora.

Ovim se nastavila uspješna suradnja sa tvrtkom Intersnack Adria, kojoj želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM