Kardex Hrvatska

Kardex je vodeća globalna tvrtka za projektiranje intralogističih rješenja i vodeći proizvođač rješenja za automatizirano skladištenje i sustava za rukovanje (skladištenje) raznom robom i dokumentima. Kardex grupa se sastoji od dvije povezane tvrtke, Kardex Remstar i Kardex Mlog.

Kardex automatizirano skladište - shematski prikaz - Primat Logistika

Kardex Remstar razvija, proizvodi i održava dinamičke sustave za pohranu i dohvaćanje, a Kardex Mlog nudi integrirane sustave za rukovanje materijalima i automatizirana skladišta s velikim zalihama.

Tvrtka Kardex sa svojim klijentima gradi i održava partnerski odnos tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda ili rješenja. To počinje procjenom zahtjeva kupaca i nastavlja se planiranjem, realizacijom i održavanjem sustava specifičnih za kupce.

Glavne prednosti proizvoda i rješenja iz Kardexa su: inovativnost, ušteda prostora, ušteda vremena, zaštita robe i/ili dokumenata, poboljšana ergonomija, fleksibilnost i prilagodljivost, a sve u svrhu povećanja efikasnosti i ostvarivanju znatnih financijski ušteda.

Približno 1.900 zaposlenika u više od 30 zemalja radi za Kardex.

Tvrtka Primat logistika d.o.o. nudi cjelokupna logistička rješenja na principu "ključ u ruke", a od 1996. godine generalni smo zastupnik, serviser i distributer tvrtke Kardex za tržišta Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U proteklih 25 godina isporučili smo preko 200 uređaja koje redovno servisiramo i održavamo sa vlastitim tehničarima.

Inženjeri Primat Logistike obavljaju poslove iz domene savjetovanja i projektiranja Kardex automatiziranih sustav i uređaja, dok unutarnjom logistikom pokrivamo dostavu, montažu, servis i ostale usluge.

Projektiranje
  • savjetovanje, projektiranje i proizvodnja
  • praćenje i nadzor
  • isporuka i montaža opreme
  • nadogradnja i modernizacija

Suvremeni logistički sustavi zahtjevaju kvalitetnu i visoko efikasnu distribuciju. Samo optimalna rješenja jamče raspoloživost  uskladištene robe u željenom vremenu. Postoji mnogo uvjeta koji određuju kakav će raspored logističke opreme za određenog investitora biti optimalan.

Naši stručnjaci definirati će, za vaše specifične zahtjeve, rješenja skladišnog sustava temeljem najmodernijih dostigunća s područja unutarnje (skladišne) logistike. Nakon razrade rješenja izrađuje se detaljna specifikacija tehnološke opreme po tehnološkim podsustavima. Kada je tehnološka oprema definirana dajemo ocjenu vrijednosti specificirane opreme, što može poslužiti kao podloga za razne analize (npr. Cost Benefit analiza).

Odabirom naših projektnih rješenja dobivate mogućnost odabira optimalnog tehnološkog rješenja, izbjegavate prazne hodove u skladištu te povećavate učinkovitost logističkih operacija, povećavate iskoristivnost zadanih prostora, te reducirate troškove skladištenja, a sve po načelu "ključ u ruke".

Kardex Remstar LR35 - Primat Logistika

Dostava, montaža i ostale usluge

Iza usluge dostave i montaže stoji višegodišnje iskustvo koje jamči odgovorno i savjesno obavljanje postavljenih zadataka. Kod samog kreiranja ponude kupac u dogovoru s djelatnikom prodaje samostalno odlučuje o terminu izvršenja dogovorene usluge. Svaka usluga ne ograničava se na određeni period nego se prilagođava krajnjem korisniku/kupcu.

 Servis

Svako tijelo (sustav, uređaj...) ostaje u stanju mirovanja ili jednolikog gibanja po pravcu sve dok vanjske sile ne uzrokuju promjenu tog stanja (Newtonovi zakoni gibanja, 1.zakon – zakon inercije). Sve promjene normalnog stanja iziskuju potrebu za popravkom, a kako bi isto izbjegli, sustave treba preventivno i redovito održavati.

Našim kupcima nudimo sveobuhvatnu servisnu podršku u kombinaciji sa širokim spektrom usluga prilagođenih potrebama kupaca. Usluga servisa obuhvaća redovni kontrolni pregled i održavanje te izvanredne servisne popravke gdje je naš odaziv u najkraćem mogućem roku. Za kvalitetnu servisno-tehničku podršku jamče naši serviseri koji su dostupni 24 sata na dan, 365 dana u godini, ukoliko se ugovori cjelogodišnje održavanje, kako bi svojim stručnim znanjem pružili brzu i ciljanu podršku.

Pokrivamo područje čitave Hrvatske uz nekoliko autoriziranih servisnih partnera koji su stalno na raspolaganju.
Servisni odjel raspolaže svim potrebnim alatima za kvalitetno otklanjanje kvarova na raznovrsnoj opremi te u slučaju postojanja ugovorne obveze i nužnim setom rezervnih dijelova za direktnu ugradnju.

Kako biste pogledali sve proizvode i sustava Primat Logistike i Kardexa iz područja skladišnih sustava i uređaja kliknite na sljedeću poveznicu - Skladišni uređaji i sustavi. Obratite nam se s povjerenjem!

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM