Tim Novak d.o.o.

Na obostrano zadovoljstvo kupca i Primat logistike, završili smo sa projektom preuređenja jedne od vodećih tvrtki u opremanju kupaonica i srodnih interijera. Kako bi podržali njihovu misiju poslovanja „Kvalitetom našeg asortimana i vrhunskom uslugom želimo uljepšati vaš dom“ tom vodiljom smo uredili i njihov poslovni prostor.

Uredski prostor opremili smo u potpunosti opremom prema zahtjevu naručitelja, što uključuje nekoliko prijemnih stolova namijenjenih konzultacijama sa potencijalnim kupcima, nekoliko stolova na kojima su postavljeni izložbeni uzorci te vitrinama na kojima su izloženi uzorci keramičkih pločica. Veliku većinu izložbenog prostora smo „obukli“ u zidnu oblogu kako bi do izražaja došli proizvodi koji se izlažu te je cijeli prostor opremljen sa zidnim korpus pregradama kako bi se međusobno odvojili proizvodi.

Potražite na našim stranicama više o opremanju objekata.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM