Nova TV d.d. - Zagreb

Uspješno je izvršen zahtjevan zadatak potpunog opremanja novog skladišnog prostora postavljen od strane Nove TV - konzolnim, specijalnim paletnim i poličnim regalima.

Nova TV, poznata hrvatska televizijska kuća, preselila je u nove uredske, skladišne i studijske prostore na adresu u zagrebačko naselje Buzin.

Uz nove uredske i studijske prostore, skladišni prostor za rekvizite, scenografiju, skladištenje kostima, odjeće, cipela i asortimana potrebnog za produkciju velikog broja zabavnih, informativnih i ostalih emisija zauzima tri etaže i površinu veću od 3.000 m2.

Kako bi bilo moguće optimalno skladištenje velike količine različite robe standardnih i nestandardnih dimenzija, angažirani su stručnjaci iz Primat Logistike koji su predložili i izveli više tipova regalne opreme - polične regale, paletne regale (klasične i specijalne) i konzolne regale.

Specijalni regali za skladištenje rekvizita

Tako je u prizemlju zgrade za potrebe scenografije izveden regal po mjeri sa pregradama za razne rekvizite, vrata, štokove, slike i sve što može zatrebati kod postavljanja scenografije.

Skladište na prvom katu opremljeno je standardnim paletnim regalima, namjenjeno za odlaganje standardnih i nestandardnih paleta.

Na drugom katu nalazi se garderoba, visine 8,5 m, za jednostrano i dvostrano odlaganje odjeće, kostima i cipela. Specifičnost ovih specijalnih regala je veliki kapacitet, odnosno iskoristivost prostora od poda do stropa. Posluživanje regala vrši se putem platforme.

Specijalni regali za garderobu

Uz navedene regale, isporučen je i manji dio poličnih regala LB6, kao idelano rješenje za arhiviranje robe različitih dimenzija i namjene.

Arhivski regal LB6 prepoznat je na tržištu kao izuzetno čvrst i kvalitetan proizvod, koji se ističe odličnim omjerom cijene i kvalitete, kao i lakom montažom i demontažom samog regala.

Arhivski regal LB6

Objedinjujući na jedno mjesto više skladišnih lokacija i pravi izbor kvalitetne opreme, stručnjaci iz Primat Logistike omogućili su uređenje "skladišta" za budućnost. 

Zahvaljujemo se Novoj TV na ukazanom povjerenju i profesionalnoj suradnji. Želimo im puno uspjeha u daljnjem radu na novoj adresi.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM