Strojopromet d.o.o. - Zagreb

Strojopromet je vodeća tvrtka u trgovini svim vrstama metala, nudeći impozantnu količinu raznovrsne robe uz kvalitetnu selekciju materijala.

Osnovana 1989. godine, tvrtka Strojopromet na tržištu nudi poluproizvode i gotove proizvode od aluminija, bakra, mesinga, bronce, cinka, kositra, nikla, nehrđajućih, konstrukcijskih i alatnih čelika i ostale prodajne programe.

Kako bi unaprijedili poslovanje i proširili skladišne kapacitete, tvrtka Strojopromet angažirala je tvrtku Primat Logistika za projektiranje, izradu i montažu specijalnih paletnih i konzolnih regala.

Specijalni paletni regali

Radi se o paletnim i konzolnim regalima velike nosivosti za specijalne palete na kojima će se skladištiti limovi specifičnih dimenzija i velike mase.

Specijalna izvedba paletnih regala projektirana je za nosivost 48 tona po jednom regalnom polju, uz visinu od 8,5 metara i dubinu od 1,4 metara. Služe za skladištenje specijalnih paleta za limove dimenzije 1500 x 3000 mm.

Specijalna izvedba konzolnih regala projektirana je za nosivost 39,6 tona po konzolnom regalu, uz visinu od 6 metara i dubinu od 2 metra. Služe za skladištenje specijalnih paleta za limove dimenzije 2000 x 6000 mm.

Manipulacija paleta vrši se specijalnim višesmjernim viličarem.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM