Živa voda d.o.o. - Zagreb

Za tvrtku Živa voda iz Zagreba, izveli smo podestnu poličnu regalnu konstrukciju na dvije etaže, koja će koristiti za arhiviranje dokumentacije i drugih stvari.

Stručnjaci iz Primat Logistike uspješno su izradili idejni projekt i izveli polično regalni podest za tvrtku Živa voda.

Polični regalni podest predstavlja regalni sustav izveden iz klasičnih regala (paletni i/ili polični) gdje se regalna konstrukcija koristi kao nosiva konstrukcija na koju se u prolazima (hodnicima) postavlja podkonstrukcija kako bi se izveli radni hodnici, odnosno podest, što omogućuje visinsku podjelu prostora, radi dobivanja dodatnih etaža.

Polični regalni podest

Izvedena podestna polična regalna konstrukcija ima dvije etaže (pod + 1. etaža), gdje je 1.etaža na visini 3,3 m, s ukupno 8 polica po visini. Police su različite dubine i nosivosti.

Podestna regalna konstrukcija maksimalno iskorištava raspoloživi prostor, u postojećem skladištu te će se koristiti za arhiviranje dokumentacije i drugih stvari.

Vezane datoteke

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM