Cenosco Croatia d.o.o. - Pula i Zagreb

Urede IT tvrtke Cenosco Croatia opremili smo elektropodiznim uredskim stolovima, konferencijskim stolom i stolicama te modularnom sjedećom garniturom Wall in.

Stručnjaci iz odjela opremanja interjera Primat Logistike, opremili su urede IT tvrtke Cenosco u Puli i Zagrebu.

Tvrtka Cenosco na tržištu nudi različite tehnološki napredne proizvode i usluge, koji omogućuju "teškim" industrijama (proizvodnja kemikalija, nafte, papira, itd.) softwerska rješenja za upravljanje rizikom i smanjivanjem istoga u svrhu zaštite zaposlenika te očuvanja okoliša i imovine.

Za statičkodinamičko rasterećenje pri radu isporučeni su elektropodizni uredski stolovi EPUS-PL, koji omogućuju rad u stajaćem i sjedećem položaju. Soba za sastanke opremljena je s konferencijskim stolom izrađenim po mjeri i konferencijskim stolicama Acos.

Cenosco Croatia - Wall in modularni sustav fotelja

Soba za opuštanje i networking zaposlenika, opremljena je modularnom garnitirom Wall in, koja uključuje elemente poput taburea, stolića, fotelja i drugih elemenata koji se mogu slagati u različite cjeline.

Kako izgledaju isporučeni proizvodi u prostoru, pogledajte u fotogaleriji.

Vezane datoteke

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM