Dom za starije „DOMENICO PERGOLIS“ Rovinj

Stalna i sustavna skrb za starije osobe pružanjem kvalitetnih usluga u okvirnu stalnog
smještaja, misija je Doma za starije osobe „Domenico Pergolis“ iz Rovinja.

Kako bi unaprijedili i povećali vlastite smještajne kapacitete, a time i kvalitetu usluge, Dom za starije osobe „Domenico Pergolis“ kao pouzdanog partnera izabrao je tvrtku Primat logistiku koja je upravo završila opremanje Doma, u kojem će od sada boraviti 155 stalnih korisnika i 24 privremena korisnika dnevnog centra.

Visoko kvalitetni i prilagođeni namještaj korištenju starijih osoba od sada krasi Dom koji se prostire na 2 kata, suteren i podrum.

Funkcionalnost u projektiranju i izradi namještaja po mjeri vidljiva je u prostorima koje smo opremili ormarima raznih dimenzija i namjena, radnim stolcima, trosjedom, zidnim vješalicama, zavjesama, radnim stolovima, ladičarima, nosačima za kućišta računala, relax foteljama, klupama, recepcijskim pultom i ostalim asortimanom iz naše bogate ponude uredskog namještaja za opremanje poslovnih prostora i javnih institucija.

Uz opremanje smještajnih i poslovnih prostora, opremili smo i kuhinje s pločama za kuhanje, napom, sudoperima, mikrovalnom pećnicom, kombiniranim hladnjakom, visećim zidnim elementima, koševima za smeće, kolicima za posluživanje hrane, perilicom posuđa i ostalim potrebnim asortimanom iz naše ponude ugostiteljske opreme.

Sigurni smo kako će nakon ove adaptacije u Domu još više uživati svi korisnici i djelatnici, a mi se ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju Domu za starije „Domenico Pergolis“ i partnerima koji su sudjelovali u uspješnom realiziranju projekta nadogradnje i adaptacije Doma.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM