Gradska knjižnica Ivanić-Grad

Gradska knjižnica Ivanić-Grad dobila je svoje novo ruho. Primat Logistika opremila je dječiji odjel knjižnice kao i odjel za odrasle sa knjižnim regalima – model Sysco. 

Radi se o modelu regala koji je u cijelosti metalne izvedbe, zaštićen plastifikacijom. Stranice regala mogu biti u izvedbama: pune, preforirane, sa horizontalni prorezima ili sa drvenim ili staklenim oblogama, dok nosivost svake police iznosi max 80 kg/m. Razmak između polica je podesiv, bez alata, u koracima od 20 mm. Više o ovom modelu regala možete vidjeti na poveznici ovdje.

Povodom Dana grada Ivanić Grada prostor preuređene Gradske knjižnice Ivanić-Grad u nazočnosti gradonačelnika otvorila je ministrica kulture, koja je tim povodom izjavila kako su knjižnice najvažniji prostori kulture u sredinama gdje postoje, jer funkcija knjižnica danas je puno šira od same posudbe knjiga.

Gradska knjižnica Ivanić-Grad, knjižni regal Sysco

Izuzetno nam je zadovoljstvo da smo ovim projektom nastavili niz projekata u kojem smo se dokazali kao vrhunski i pouzdani partner u opremanju javnih ustanova – knjižnica, te time dali svoj mali doprinos u očuvanju kulturne baštine RH.

Vezane datoteke

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM