Kronospan CRO d.o.o. - Bjelovar

U Kronospan u Bjelovaru, isporučili smo i pustili u rad automatizirani uređaj Kardex Shuttle XP 500. Nastavak je to uspješne suradnje opremanja i modernizacije skladišnih prostora hrvatske podružnice, vodećeg svjetskog proizvođača panela na bazi drva.

Kao dio globalne mreže svjetskog proizvođača i brenda Kronospan, tvornica u Bjelovaru pokrenula je ulaganje u širenje i opremanje skladišnih prostora, s ciljem optimizacije i modernizacije skladišnog poslovanja.

Kako bi sve bilo odrađeno na svjetskom nivou, angažirani su stručnjaci iz Primat Logistike, koji su ponudili idejno rješenje, a zatim i isporučili te pustili u rad traženu opremu.

Uz standardne paletne regale, skladište je opremljeno modernim automatiziranim uređajem Kardex Shuttle XP 500, za učinkovito skladištenje robe manjeg volumena.

U konkretnom slučaju radi se o uređaju dimenzija 6850 x 2312 x 3980 mm (VxŠxD), sa 50 polica (tablara) što znači da se na površini Shuttle-a od 9,2 m2 dobije 111,35 m2 skladišnog prostora.

Upravljanje uređajem moguće je putem integriranog korisničkog sučelja koji se nalazi na samom uređaju ili udaljenim pristupom putem računala, odnosno softwera PPG-KeyTec.

Nakon isporuke, montaže i edukacije korisnika uređaja, Primat Logistika kao ovlašteni serviser za Kardex uređaje, pobrinuti će se za dugoročno održavanje i funkcioniranje uređaja.

Zahvaljujemo tvrtki Kronospan, koja je prepoznala visoku vrijednost rješenja koje stručnjaci Primat Logistike nude na tržištu.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM