SCL logistika d.o.o. - Zagreb

Skladište tvrtke specijalizirane za logistiku dentalne opreme i potrošnog materijala SCL logistika, opremili smo metalnim skladišnim regalima LB-6 i automatiziranim uređajima, vertikalnim karuselima - Kardex Megamat.

Tvrtka SCL logistika osnovana je 2013. godine sa sjedištem u Zagrebu kao logistička potpora osnovačima koji se bave djelatnošću prodaje dentalne opreme i potrošnog materijala u regiji.

Stručnjaci iz Primat Logistike, skladišni prostor opremili su poličnim skladišnim regalima LB-6, koji imaju široku primjenu kod skladištenja različitih artikala "manjih" masa i volumena.

Navedeni regali dimenzijama i dodatnom opremom prilagodljivi su svakom obliku skladišnog prostora, a omogućavaju jednostavnu i brzu montažu/demontažu bez uporabe alata.

Zbog ograničenog skladišnog prostora, uz "klasične" polične regale, isporučena su i stavljena u funkciju dva automatizirana skladišna uređaja - Kardex Megamat.

Najveća prednost automatiziranih uređaja je ta što uređaji koriste raspoloživ prostor od poda do stropa, što omogućuje uštedu do 85% površine skladišnog prostora.

SCL logistika - Kardex Megamat

Vertikalni karuseli - Megamati rade na principu kretanja polica u vertikalnoj ravnini, uz optimiranje najkraćeg puta, u oba smjera. U odnosu na statičku opremu i organizaciju ostvaruje se dinamički sustav s idealnim principom “roba k djelatniku”.

Pritiskom na odgovarajuću tipku na uređaju, polica s robom u kratkom vremenu dolazi u radnu poziciju što omogućuje brzo uskladištenje ili iskladištenje uskladištene robe odnosno značajno smanjuje potrebu za troškovima rada i skladištenja.

Servisni odjel Primat Logistike preuzeo je daljnju brigu o funkcionalnosti i održavanju ispravnog stanja isporučenih uređaja.

Zahvaljujemo tvrtki SCL logistika na povjerenju i želimo njim uspješno ostvarenje svih postavljenih poslovnih ciljeva.

U nastavku pogledajte video o načinu rada i prednostima automatiziranih uređaja - Kardex Megamata.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM